Frisbeegolfin sanakirja

Olit sitten kokenut frisbeegolfari tai vasta aloitteleva harrastaja, tämä sivu toimii kattavana oppaana erikoistuneen kielen ja terminologian maailmassa, jota käytetään jännittävässä frisbeegolfin lajissa. Olipa kyseessä eri frisbeen tyyppien ja lentokarakteristiikkojen ymmärtäminen, erilaisten heittojen, tekniikoiden ja radan elementtien oppiminen, tämä sanakirja on kattava resurssi kaikkeen frisbeegolfiin liittyvään. Laajenna frisbeegolf-sanavarastoasi ja syvennä pelitietämystäsi kokoelmallamme määritelmiä ja selityksiä. Sukelletaan yhdessä frisbeegolfin kielen maailmaan!

Kämmenheitto

Kämmenheitto on heittotekniikka, jota käytetään frisbeegolfissa, jossa kiekko vapautetaan kämmenen ollessa suunnattuna kohti kohdetta. Tätä heittotyyliä kutsutaan myös ”sidearm” heitoksi, koska käsivarsi pidetään sivulla heittoliikkeen aikana.

Rystyheitto

Frisbeegolfissa ”rystyheitto” tarkoittaa heittotekniikkaa, jossa pelaaja pitää kiekkoa peukalon alla ja sormien päällä, ja heittää sen käsivarren liikkeellä takaa eteenpäin kohti maalia. Rystyheitto on yksi yleisimmistä heittotekniikoista frisbeegolfissa ja monet pelaajat suosivat sitä sen tarkkuuden ja etäisyyden vuoksi.